Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Guide: så hittar du rätt tidpunkt för shopping på Emporia

livsstil06/08/2019

När trivs du bäst på Emporia – i det stimmiga folklivet när köpcentrumet är fullt av aktiviteter, eller när du i lugn och ro kan strosa mellan butikerna och slippa köer?

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag

På ett köpcentrum i Emporias storlek är det alltid livligt och ett härligt vimmel av folk. Men om du är ute efter ett lite lugnare tempo är ändå första delen av veckan att föredra. Och extra lugnt blir det så klart om du är på plats redan vid öppning. Då har du också störst chans att få butikspersonalen helt för dig själv.
Efter lunch ökar tillströmningen av besökare. Många kommer för att kolla in nyheterna i modebutikerna, uträtta ärenden, fika eller hänga på den mysiga takterrassen. På kvällarna besöker många barnfamiljer Emporias restauranger för att äta middag i samband med sin shopping.

Fredag

På fredagarna börjar helgstämningen infinna sig. Precis som övriga dagar är det lugnare på förmiddagen direkt när butikerna öppnar.

Lördag och söndag

Gillar du att vara på plats där det händer och njuta av vimlet är det lördag och söndag som gäller. Lördagar är också den dagen då de flesta av Emporias evenemang och aktiviteter, exempelvis modevisningar, äger rum. Tempot ökar ytterligare under löningshelg, när Emporias maskot Be Happy kommer på besök.

Bonus för medlemmar i MyPlays

Bli medlem i MyPlays och få bonus.
Ladda ner vår app och gå med i MyPlays i dag
https://app.goloyal.se/emporia

Av Emporia

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top