Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Boosta din stil med vårens hetaste accessoarer

Trender13/03/2018

Din outfit är inte fulländad förrän du har alla accessoarer på plats och i vår finns det några genomgående trender att satsa på. Men det finns också några accessoarer du kan stoppa undan just denna säsong. Fixa en stilsäker helhet med våra tips!

Inför varje säsong är det roligt att boosta garderoben med några trendiga accessoarer. Det är också rätt läge att stoppa undan förra årets trender och spara dem till senare. Till exempel har choker-halsbanden nu nått sin peak och istället lämnat plats åt stora, uttrycksfulla örhängen. En annan 1990-talstrend som vi kan lämna bakom oss är de små ryggsäckarna. Satsa på en snygg cross body-väska eller påsväska istället. Stora solglasögon är alltid snyggt, men riktigt trendigt just nu är faktiskt de små brillorna.

Här är några fler trendiga accessoarer att snegla på.

7 accessoarer som sätter stilen i vår och sommar

  • Vegamössa. Den snygga militärkepsen har anor från 1800-talet och andas livet på sjön, men den är minst lika het inne i stan. Matcha den med skinnajcka, stickad tröja och ljusa jeans för en fräsch vårlook.  
  • Cross body-väska med bred rem. Satsa på en väska som antingen är halvmåneformad eller har extra bred axelrem, och låt den hänga lite högre upp.
  • Toteväska. Kassen är inte bara rejält trendig utan även praktisk. Vardagsväskan är enkel i tyg, medan de stiligare varianterna kommer i skinn eller mocka.
  • Stora örhängen. Varje säsong kommer med ett måste-smycke och just nu är det de stora örhängenas tid. Starka färger, tofsar, strass och grafiska former är helt rätt. Med andra ord, låt de små smyckena vila.
  • Sandfärgad mocka. Ett material och en färg som är snyggt till nästan allt är sandfärgad mocka. Det bryter av extra fint mot dova färger, som blått, svart och vitt. 
  • Popfärger. Gult, rosa, grönt! Vårens popfärger är lika starka och glada som en blombukett. Om du kör en nedtonad stil, så våga åtminstone en färgstark väska i år.  
  • Scarf. Klassiska sidenscarfs, gärna mönstrade, är snyggt både runt halsen och i håret.
  • Enkla skärp. De riktigt breda bältena hittar du troligtvis i reakorgen just nu. Satsa istället på tunnare skärp med snygga spännen och i härliga färger.

Av Emporia

Vårens trendiga accessoarer hittar du på

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-622 23 48
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

033-14 00 00
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

010-452 62 43

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Öppet alla dagar kl 10-20, livs kl 07-22
Vapiano kl 10-23 & Jensens Bøfhus kl 10-22

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top