Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Bloggerskan Emelie Walles till Emporia

Event28/09/2017

En av Skånes största bloggerskor, Emelie Walles, i samarbete med Sweden Models Agency, letar efter nästa Street Model Har du en stil som sticker ut? Då kanske du är den vi söker Kom till Emporia Fashion Day, lördagen den 30 September Vi ses på Emporia!

Emelie Walles tillsammans med Sweden Models kommer befinna sig på plan 2, bredvid H&M.
Vi hoppas du söker? 

Emelie driver en av södra Sveriges största bloggar med inriktning resor, skönhet & mode. 2017 blev Emelie krönt till Mrs.World Sweden och tävlar internationellt i Sydafrika, november 2017.
2016 representerade Emelie Sverige i Paris bland 14 andra länder då hon har blivit utvald som en av de mest inflytelserika förälder-Influencern i Sverige till detta stora event.
I bland annat Allt om Bröllop 2016 hittar ni Emelie på 10 helsidors fashion som är ett av många modelluppdrag Emelie gör för olika varumärken.
2015 blev hon nominerad i Nordens största bloggpris i kategorin -Årets personliga blogg, samma år representerade hon även sitt entreprenörskap på Dagens Industris Gasellgala.
Sedan en tid tillbaka kan man även följa hela Emelies familj på hennes Youtube kanal som växer ständigt varje dag. Emelie reser mycket och hennes läsare följer med henne världen runt både med och utan barn på resor!

Av Emporia

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top