Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

7 beautyboostande nyårslöften för det nya året

livsstil21/12/2018

Det nya året är ett perfekt tillfälle att skapa nya rutiner. Och varför inte se 2019 som året då du vårdar din hud, hy och ditt hår lite extra? Här är våra bästa beautyboostande nyårslöften. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Emporia

Löfte: Somna aldrig med smink

Är du trött efter en utekväll eller ett kvällspass på jobbet? Sådana tillfällen kan det kännas extra tungt med en lång rengöringsrutin innan läggdags. Våtservetter för ansiktet och oljiga make up-removers i all ära, men varför inte testa hajp-produkten micellärvatten? Det ger en snabb och ytlig rengöring för de dagarna då du längtar efter att komma i säng. Fukta en bomullsrondell, badda dig lätt över huden och sminket försvinner snabbt utan att torka ut din hy. Har du vattenfast make up kan du dock behöva komplettera med en vanlig remover. Det franska märket Bioderma är originalet, och deras Sensibio H2O rankas ofta som det bästa micellära vattnet.
Apoteket, 139 kr

Av Emporia

Löfte: Svär vid ditt serum

Ett serum använder du efter rengöring men före din kräm. Men varför ska du använda det? Jo, ett serum är gjort för att tränga in och bearbeta din hud på djupet. Om du har fet, acnebenägen hy, torr hy eller hy med ålderstecken finns det så klart en mängd olika serum som passar just dig och dina behov. Fråga om hjälp om du inte vet vad som passar dig bäst. Ett serum som fått bra betyg och dessutom räcker länge är Aquasource Deep Serum från Biotherm, som både ger lyster och återfuktar.
Kicks, 500 kr  

Av Emporia

Löfte: Prisa solskyddsfaktorn

Ett beautymåste är att använda en dagkräm som innehåller minst spf 30 eller spf 50. Det är ett supertips för dig som vill bevara din hy ung och fräsch, samtidigt som du slipper kleta med solskyddsfaktor innan din vanliga hudvårdsrutin. Dermalogica Dynamic Skin Recovery ligger i den högre prisklassen, men gör verkligen jobbet. Den doftar milt, ger noll kladd, innehåller spf 50 och ger huden extra spänst och lyster. Perfekt!
Kicks, 815 kr

Av Emporia

Löfte: Aldrig mer oförlåtligt friss

Värme sliter på ditt hår och gör att det känns frissigt och torrt. Låt därför 2018 bli året då du alltid använder värmeskydd innan du fönar, plattar eller lockar håret. En del föredrar värmeskydd i form av hårolja, men oljan kapslar in dina hårstrån och gör att ditt hår kan kännas tungt. Testa istället en spray som är enkel att fördela jämt över håret. Apotekets eget märke Apoliva har en prisvärd och parfymfri variant.
Apoteket, 69 kr

Av Emporia

Löfte: Hedra huden

Glöm inte bort kroppens största organ – huden. Om du torrborstar kroppen tar du bort döda hudceller samtidigt som du ökar blodcirkulationen. Resultatet blir en mjuk hud som känns frisk och fräsch. Om du tycker att en daglig skrubb är överkurs kan du hålla dig till en gång i veckan. Börja vid fötterna och arbeta uppåt och i rörelser mot hjärtat. Den här skrubbhandsken från Rituals liknar de handskar som används på turkiska hammam.
Rituals, 60 kr

Av Emporia

Löfte: Frukta inte fukt

Efter att du torrborstat ska du självklart smörja in dig med en fuktgivande kräm. Det motverkar torrhet och ger samtidigt näring till din hud. Vill du undvika en kräm som innehåller mycket vatten väljer du med fördel en oljebaserad lotion. Den här Fairtrademärkta från Kicks eget märke innehåller fyra olika sorters olja (raps, kokos, oliv, och solros) och doftar gott av apelsin. 
Kicks, 129 kr

Av Emporia

Löfte: Maskera dig väl

Oavsett vilken typ av hy du har är en återfuktande ansiktsmask ett perfekt veckokomplement till din dagliga hudvårdsrutin. Och speciellt under vintermånaderna, när många upplever torr, stram och fnasig hud. Nattmasken Treatment Overnight Repair Mask från Emma S. mjukgör och ger lyster, samtidigt som den motverkar ålderstecken. Applicera den innan du går och lägger dig och vakna med babylen hy, tack vare havreolja och algextrakt. Smaskens!
Kicks, 349 kr

Av Emporia

Fler skönhets- och hudvårdsprodukter hittar du på

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

0771-450 450
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

010 188 54 51
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-13 30 40

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top