Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

MYPLAYS

Välkommen till MYPLAYS – Ett lojalitetsprogram för våra trogna kunder

Emporia har introducerat ett helt nytt lojalitetsprogram som vi kallar MYPLAYS och det är vårt sätt att ge tillbaka något till våra trogna kunder. Våra kunder är det viktigaste vi har och har därför skapat detta program för just er. Här får du massor av extra bonus bara genom att registrera de köp du gör hos oss på Emporia. Du registrerar enkelt dina köp i butiken genom att scanna QR-koden som finns i kassan i butiken med din QR-läsare som finns i Emporias app. Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusarna kommer både från oss på Emporia samt från våra partners och det är aldrig långt till nästa bonus. Det kan vara allt från gratis parkering, till rabatter, till rena gåvor.

Så ladda ner Emporias app och gå med i MYPLAYS. 

App Store        Google Play

Nedan kan du läsa:   

* Hur du använder MyPlays
* Våra partners
* Användarvillkor och Integritetspolicy

Varmt välkomna till MYPLAYS!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

HUR DU ANVÄNDER MYPLAYS

  

ANMÄL DIG

Du anmäler dig enkelt till MyPlays i APPEN

  SCANNA OCH REGISTRERA DINA KÖP
Scanna QR-koden vid kassan varje gång du handlar. QR scannern startar du genom att trycka på MyPlays knappen.
  BLI BELÖNAD
Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusar kommer både från oss på Emporia och från butikerna och det är aldrig långt till nästa bonus.
  HAR DU FRÅGOR?
Butikspersonalen eller vårt Service center finns alltid till din hjälp.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

   

 

PARTNERS

Brothers Cassel Din Sko Ur&Penn
Bonnier Wype Cervera Ecco Yogiboost
Nextory Rizzo Glitter Flash
Quality hotel MQ Håkanssons Stadium
Redfellas Apoteket Joy Cubus
Nordic Wellness Bik Bok Glassfabriken Ica Kvantum
Twilfit Glensia Lundbergs Intersport
Vila Fying Tiger CPH Molo Vero Moda
Vapiano Lyko NewYoker Smarteyes
The Body Shop Gerry Weber Nilson Shoes Jack & Jones
Myrorna Accent Panduro Malmö Outdoor
Sand Böner & Blad Party Land Thomas Sabo
Lindex Carlings Saint Tropez  
Søstrene Grene Webhallen Scorett  
       
       

___________________________________________________________________________________________________________________________________

ANVÄNDARVILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY
Eventuella besök på webbplatsen, samt medlemskap i klubben MYPLAYs, innebär att användaren godkänner dessa villkor.
I och med godkännandet av dessa villkor samtycker användaren även till att personuppgifter registreras och används på sätt som anges i villkoren.
Användarvillkoren är tillämpliga på alla tjänster. Vi ber dig dock notera att bland de tjänster som erbjuds på webbplatsen, finns det särskilda villkor för vissa och att dessa kompletterar de aktuella villkoren.

1. Syfte med webbplatsen och appen
Erbjuda allmän information om det regionala shoppingcentret Emporia dess varumärken, lojalitetsprogrammet MYPLAYS från KLEPIERRE SA (”KLEPIERRE”), och att ge webbplatsens användare möjlighet att delta i lojalitetsprogrammet MYPLAYS. Ingen information på webbplatsen utgör ett erbjudande att ingå ett avtal eller ett erbjudande om att köpa eller sälja, om inte annat anges.

2. Medlemskap i MYPLAYS
På webbplatsen/appen kan användarna gå med i klubben MYPLAYS. Användare som vill gå med i MYPLAYS ska läsa och acceptera dess villkor. Genom att markera kryssrutan ”Jag har läst användningsvillkoren och accepterar dem” går användaren med på att följa och acceptera dessa villkor samt samtycker att personuppgifter registreras och används i enlighet med villkoren.

2.1 Beskrivning av MYPLAYS

Myplays är ett lojalitetsprogram som syftar till att belöna lojala kunder. Med Myplays ges användaren en möjlighet att registrera sina köp och få belöningar när det görs. Varje registrerat köp leder ett steg närmare till en belöning. En belöning ges då antalet beskrivna köp för varje del av Myplays uppnås. En belöning kan komma både från köpcentret och från butiken. Belöningar hämtas ut från respektive butik alternativ på det sätt som beskrivs i appen.

2.2. Ett klubbmedlemskap i MYPLAYS ger användaren:
• Möjlighet att registrera sina köp och få belöningar från centret, partners och butikerna
• Tillgång till kampanjerbjudanden.
• Nyhetsbrevet.
• Tillgång till vissa tjänster på webbplatsen som endast är tillgängliga för medlemmar.
• Möjlighet att publicera kommentarer på webbplatsen för artiklar inom särskilda områden på webbplatsen.

2.3. För att gå med i MYPLAYS måste användaren fylla i en ansökningsblankett som finns publicerad på webbplatsen och i Emporias App. Användaren måste välja ett användarnamn och ett lösenord för åtkomst till medlemskontot.

2.4. Om den nödvändiga informationen inte fylls i kan registreringen inte slutföras. Användaren garanterar att informationen i formuläret är fullständig och korrekt. Användaren garanterar även att inte avslöja sitt användarnamn och lösenord.

2.5. Ett e-postmeddelande med en bekräftelse på registreringen kommer att skickas till användaren på den e-postadress som anges i formuläret.

2.6. Registreringen skapar ett medlemskap i MYPLAYS samt ger tillgång till de tjänster som anges i avsnitt 2.1 och 2.2.

2.7. Medlemskapsinformationen för MYPLAYS kan när som helst ändras av användaren i "Mitt konto". Det går även att avsluta prenumerationen på MYPLAYS på följande adress emporia@goloyal.se.

2.8. KLEPIERRE kan besluta att stänga av eller utesluta medlemmar vid brott mot dessa användarvillkor.

2.9 Dina skyldigheter gällande användandet av MYPLAYS
Du accepterar att inte använda tjänsten för olagliga eller olämpliga syften inklusive på ett sådan sätt som motverkar syftet eller avsikten med tjänsten (beskriven under punkten 2.1
Överträdelse av Användarvillkoren kan medföra en varning och/eller omedelbar avstängning av kontot utan förvarning och utan begränsning av Klepierre AS rätt att vidta eventuella rättsliga åtgärder.

2.10 Tillgång till personuppgifter registrerade i MYPLAYS

Du har rätt, i enlighet med gällande lagstiftning, att efter skriftlig begäran därom till KLEPIERRE få tillgång till dina personuppgifter, begära rättelse av fel i dina registrerade personuppgifter, motsätta dig att få reklammaterial, framställa begäran om dataportabilitet och att när som helst återkalla ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter. Detta gör du genom att kontakta och bifoga en kopia av ditt identitetskort. Vi kommer att svara efter att ha bekräftat din identitet.

För att få tillgång till dina personuppgifter, begära rättelse av fel i dina registrerade personuppgifter, motsätta dig att ta del av marknadsföring eller återkalla ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter, skriv till:

GoLoyal AB
Surbrunnsgatan 55
113 27 Stockholm
Sverige

För det fall du har några synpunkter på hanteringen av personuppgifterna vänder du dig i första hand till GoLoyal AB, alternativt KLEPIERRE. Du har även rätt att framställa eventuella klagomål till Datainspektionen som tillsynsmyndighet.

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top